OM MIG

Hej - jeg hedder


Tor Fabian


Jeg er grundlægger og leder af SICK Project, der er et af Danmarks største selvorganiserede træningsfællesskaber. Med en baggrund som fysioterapeut og kandidat i Folkesundhedsvidenskab har jeg både en teoretisk og konkret praktisk viden om sundhed, bevægelse og fællesskab. Jeg tror grundlæggende på, at vi som mennesker er flok-dyr, som opnår de bedste resultater - og den højeste livskvalitet - hvis vi gør tingene sammen.

 Jeg har arbejdet som fysioterapeut på plejehjem og i en privat klinik. Derudover har jeg arbejdet som projektleder og konsulent i DGI; inden jeg fandt mit nuværende job som brobygger til fællesskaber i Folkesundhed Aarhus. De forskellige jobs har givet mig en forståelse af sundhedssystemet i Danmark. Ydermere har jeg mødt mennesker fra alle samfundslag og lyttet på, hvad der motiverer den enkelte. Hvis vi skal fastholdes i bevægelse og fællesskab skal vi gøre det, fordi vi har lyst - ikke kun fordi, det kan betale sig. 

Når vi smiler sammen oplever jeg, at der sker magiske ting. Et smil kan ændre en dag til det bedre. I vores træninger og foredrag håber vi, at folk smiler - indefra. 

I Egå er jeg bosat, sammen med min kæreste, Sidsel, og vores datter, Elfi. Uden deres opbakning, var det ikke muligt at inspirere mennesker i hele Danmark. De inspirerer mig hver dag. 


Vi ses derude!

Lyserøde sokker? Krammere? Pirater?


Husk eventyret hver dag!

Galleri og referencer


Tjek billederne ud fra de vilde træninger og foredrag, som der er blevet afholdt de seneste 4 år. Derudover kan I kaste et blik på, hvem vi allerede har lavet unikke arrangementer for - det kan være hos jer næste gang!


Galleri


Her kan der ses billeder fra fantastiske træninger og inspirerende foredrag. Billeder af mennesker, der er med på legen.
Referencer


Følg linket for at se udvalgte organisationer, kommuner og virksomheder, som vi har afholdt foredrag og bevægelse for igennem de seneste 4 år.
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes Tor K. Fabian-Jessing